Дренажна помпа за отпадни води. Потопяеми дренажни помпи за замърсени води; богат избор на различни модели водни помпи за бита и промишлеността.

Помпа за отпадни води

Серия FC

Помпа за отпадни води

Серия DR

Помпа за отпадни води FORAS – Италия, серия DR 80G – 100G

ПРИЛОЖЕНИЕ – Дренажна помпа с роторно работно колело за изпомпване на замърсени води и течности с неразтворени твърди частици, подходяща за обществени и битови приложения.
КОНСТРУКЦИЯ – Смукателна решетка и корпус на помпата от неръждаема стомана; чугунено тяло на помпата с присъединителни отвори с размери 1½“ и 2″; работно колело от неръждаема стомана тип Vortex; двойно уплътнение с маслена бариера; уплътнение със силициев карбид от страна на помпата и капсолован пръстен от страна на мотора; вала на двигателя от стомана AISI 416; световни водещи марки лагери; температурен диапазон на течността от 0 – 40°C; предоставена с 10 метра водоустойчив кабел H07 RNF. Предлага се с или без поплаваков прекъсвач.
ДВИГАТЕЛ – 2 полюсен електрически асинхронен двигател предназначен за продължителна работа; статора с ниска загуба капсулован; клас на изолация F, степен на защита IP68, вграден кондензатор; термична защита за еднофазен модели, потребителят е отговорен за трифазните модели.
ОПЦИИ – Други оперативни напрежения и честоти.

Техническа характеристика DR

Потопяема помпа за отпадни води FORAS серия FC 160 – 310

Центробежни дренажни помпи, които гарантират високо налягане, подходящи за обществени и промишлени приложения, специално проектирани за използване в много тежки условия.
КОНСТРУКЦИЯ – Корпус на помпата от чугун с резбови нагнетателен отвор; работно колело от чугун; двойно механично силициево-карбид уплътнение с маслена бариера от страна на помпата и керамично-графитно от страна на двигателя; вала на двигателя от стомана AISI 304; световни водещи марки лагери; температурен диапазон на течността от 0 – 40°C; предоставена с 10 метра водоустойчив кабел H07 RNF; за еднофазени модели в контролния панел да се предвиди кондензатор (35 μF за модели до 1,5 HP, 50 μF за модели 2 HP).
ДВИГАТЕЛ – 2 полюсен електрически асинхронен двигател в маслена вана предназначен за продължителна работа; статора с ниска загуба капсулован; клас на изолация F, степен на защита IP68, потребителят е отговорен за защита на двигателя.
ОПЦИИ – Други оперативни напрежения и честоти.

Техническа характеристика FC

МОДЕЛ DR 100G

64000лв.

МОДЕЛ FC 160

169500лв.

МОДЕЛ FC 310

169900лв.

МОДЕЛ FC 410

249900лв.

Други помпи

Дренажни потопяеми помпи с нож

Виж други продукти

Последно от нашия блог