Филтриране на вода, професионални системи за обработка и пречистване на вода за битови и индустриални нужди. UV дезинфекция, филтри за вода, пречистващи и ултрафилтриращи системи.

Подобрете качествата на водата, която консумирате с филтриране и пречистване, като осигурите безопасната ѝ консумация.
При употребата на вода за индустриите пречистването ѝ е на първо място, с цел постигане на строго определени нейни характеристики.
Искате ли вода без миризма и лош вкус във Вашия дом или офис?

Помагаме Ви да намерите най-подходящото за Вас решение за качествена вода – свържете се с нас за консултация и/или оферта.

Филтриране на вода, системи за пречистване на вода

Система за пречистване FT Line 3

Системата Ft Line 3 произвежда чиста и прясна вода чрез филтриране и пречистване на водата чрез преминаването  през три патрона (филтъра). DIY и лесна поддръжка! Филтриращата система е сертифицирана и одобрена за употреба в Европа, подходяща за дома или офиса.

филтрираща система FTline 3
Виж повече

Ултрафилтрираща система NELVA

Вода без суспензии и частици, миризми, вкусове и бактерии с филтрираща система NELVA. Подходяща за пречистване на вода в домашни условия, офиси, заведения и ресторанти, хотели, зъболекарски кабинети и др. Лесна за поддръжка и с прост монтаж под кухненската мивка.

Филтри за вода, филтрираща система, филтрация на вода
Виж повече

QC – филтър Дуо

Модулна филтрираща система с два филтъра за пречистване на водата.
Със седиментен байонет патрон 5μm, изработен от антибактериално влакно от полипропилен и карбонов патрон, изработен от 100% активен въглен от кокосови черупки, с технология NANOSILVER за постоянна дезинфекция.

Филтриране на вода. Двоен филтър за вода
Виж повече

Корпусни филтри / кани

Корпусни кани за филтриране на вода. Подходящи за филтрация и пречистване на питейна вода, и защита на помпи, отоплителни системи, омекотители за твърда вода, дейонизация и хлориращи системи за дезинфекция, системи за обработка на вода с обратна осмоза и др.

Виж повече

Филтриране на вода с активен въглен CP-1

Практично и удобно решение за чиста, филтрирана вода в офиса или вкъщи! Без сложно инсталиране – поставете филтриращата система върху или до чешмата. Неутрализира вкуса и неприятните миризми на водата.

Виж повече

Пълнители за филтри

Пълнители, които според модела осигуряват отлична филтрация като задържат  твърди вещества, по-големи или малки частици, премахват мизизми и неприятен вкус, устойчиви на химични и бактериални влияния (механичен полипропиленов пълнител), и др.

Виж повече

Дезинфекция с UV лъчи

UV стерилизация и дезиндекция – ефективно решение за чиста и безопасна вода. Дезинфекцията с УВ лампи (ултравиолетова светлина) е екологичен метод за убиване на бактерии, плесени, гъбички и вируси без използването на вредни химикали.

УВ лампи за дезинфекция на вода
Виж повече

Последно от нашия блог