Класическа обратна осмоза с включена УВ дезинфекция. Пролайн Плюс е на пазара в продължение на много години, доказвайки качеството си на хиляди потребители.
Proline Plus е чест избор за система с обратна осмоза, защото е лесна за използване и с високо качество на пречистената вода.
Имате всичко необходимо, за да извършите инсталация по много прост начин, и да се насладите на висококачествена вода.
Напълно универсалните елементи на системата са с минимална поддръжка.

 
 
 
proline-plus-reverse-osmosis-pump
Етапи на филтрация:
1-ви етап: 5 микрона седиментен филтър

Седиментният филтър с размер на филтрация 5 микрона се състои от висококачествена полипропиленова тъкан. Седиментният филтър има голям брой отворени микропори, които позволяват особено ефективно улавяне на примесите по цялата повърхност. Чрез подобрената си структура той премахва или намалява частици като пясък, тиня, оксидни частици и всякакви суспендирани примеси в чешмяна вода.
Филтърът за утайки е направен от материал, устойчив на химически агенти, и който предотвратява растежа на микроорганизми.

2-ри етап: Филтър с активен въглен

Филтърът с активен въглен е направен от висококачествен гранулиран активен въглен, който има специална голяма пореста повърхност. Този филтър премахва хлорните частици, миризми, аромати, фенол, бензен и органични замърсители от чешмяна вода. Осигурява отличен вкус на водата.
Филтърът с активен въглен също е снабден с полипропиленова мрежа, така че зърната от активен въглен не могат да изпадат.

3-ти етап: CTO комбиниран филтър с активен въглен

Филтърът, направен от екструдиран активен въглен на прах, има много груба повърхностна структура с много малки камери и канали. Те имат много ефективно усвояване и успяват да елиминират или редуцират частици. Консумирате вода без хлор, разтворители, парфюми, пестициди, неорганични вещества, фенол, бензен и органични примеси.
Филтърът с активен въглен е допълнително покрит с фино тъкан полипропилен, като по този начин осигурява допълнително филтриране на най-фините примеси с размер до 3 микрона (до 23 пъти по-малък от диаметъра на косъма).

4-ти етап: 50 GPD мембрана

Мембраната е изградена от филм и TFC (Thin Film Composite) е способна да отстрани 97% от всички елементи, разтворени в чешмяна вода. Дори колиформи, бактерии, хербициди, фунгициди, нитрати, нитрити, уран, тежки метали от всякакъв вид, остатъци от лекарства и др. Мембраната е сърцето на водния филтър за обратна осмоза, осигуряващ максимална чистота на получената вода.

5-ти етап: Pos GAC филтър

Този филтър съдържа растителен гранулиран активен въглен, който се получава от внимателно подбрани и внимателно обработени кокосови черупки. Филтърът Pos филтрира водата, съхранявана в резервния резервоар, и осигурява приятен и свеж вкус.
Филтърът с активен въглен отвътре също е снабден с полипропиленова мрежа, така че зърната от активен въглен не могат да изпадат.

6-ти етап: UV ДЕЗИНФЕКЦИЯ

Ултравиолетова светлина убива вируси, бактерии, микроби, дрожди и гъбички за секунди!

Размери: В 400мм х Ш 370мм х Д 150мм
Съд: В 420мм; Диаметър 280мм
Тегло: 13 кг (15,5 кг с опаковката)
Мин. работно налягане: 1 bar;
Мaкс. работно налягане: 3,5 bar
Температура: 2 ºC – 38 ºC

МОДЕЛ Proline Plus50P + UV

79900лв.

Други продукти

Системи за обратна осмоза

Виж още