Центробежна помпа
Центробежна помпа – лесен избор и разнообразие от модели

Помпи за вода Foras (Италия) са монтирани на голям брой обекти, при големи и малки технически съоръжения за различни приложения и нужди. Центробежна помпа се използва широко във водоснабдяването, при системи за налягане и пожарогасене, охлаждане, отопление, напояване, промишлени и селскостопански приложения. Помпите са с високи показатели за качеството и безотказност!

Foras като бранд се е наложил убедително сред европейските производители на водни помпи.

От 1990 г. Foras работи за комбиниране на авангардни технологии и рационализация на производствения процес, избор, благодарение на който е в състояние да реагира лесно на развитието на пазара и да поддържа наистина конкурентно съотношение качество / цена.

За запитвания по проекти и оферти, както и за консултация при избор на центробежна помпа за битови нужди – свържете се с нас на посочените телефон или e-mail.

Периферни помпи

Периферни помпи за вода на фирма Foras, Италия. Помпите са компактни и икономични, препоръчват се както за битови, така и за специфични промишлени приложения.

Виж повече

Самозасмукващи помпи

самозасмукващи помпи JAM

Самозасмукващи помпи за вода на фирма Foras – Италия. Автоматични самосмукващи помпи за вода подходящи за напояване, водоснабдяване, изпомпване и др.

Виж повече

Многостъпални помпи

Центробежна помпа

Хоризонтални многостъпални помпи за вода от неръждаема стомана. Подходящи за хранително-вкусовата промишленост, неагресивни течности, системи за налягане, напояване, отопление, системи за измиване и др.

Виж повече

Едностъпални и двустъпални

Центробежни едностъпални помпи

Центробежни едностъпални и двустъпални помпи за изпомпване на условно чиста вода. Центробежните помпи Foras са едни от най-продаваните с широк спектър на приложение, достъпна цена и високо качество.

Виж повече

Ветикални помпи

вертикални помпи, центробежни

Многостепенни вертикални водни помпи подходящи за битови нужди, отоплителни инсталации, водоснабдяване, селскостопански и промишлени сектори, и за хранително-вкусовата индустрия.

Виж повече

Промишлени помпи

Промишлени центробежни помпи Foras

Хоризонтални и вертикални многостъпални помпи за вода Foras за битови и индустриални приложения.
Подходящи за водоснабдяване, системи под налягане и пожарогасене, парни котли и др.

Виж повече