Центробежни самозасмукващи помпи за вода, подходящи за водоснабдяване (дори, ако е смесена с газ) в малки битови системи, свързани към резервоари за автоклави, помпи подходящи за прехвърляне на течности и изпразване на резервоари.

Самозасмукващи помпи за вода се влагат и в селското стопанство и градинарството. Помпите могат да се използват за поливане на градини от кладенец или друг източник за вода. Самозасмукващите помпи са подходящи и за хидрофорни уредби монтирани в къщи за битови нужди. Намират още приложения в различни производства и промишлеността.

самозасмукваща помпа за вода
JA_JR

серия JA – JR

самозасмукващи помпи JAM

серия JAM

JXF

серия JXF

Самозасмукващи помпи за вода, автоматични, Foras серия JA

Подходящи за изпомпване на чиста вода и химически неагресивни течности. Самозасмукващи помпи за вода за битово ползване, поливни системи, системи под налягане. Максимална температура на водата: 50°C.
ПРИЛОЖЕНИЕ – Самозасмукваща центробежна помпа за вода (подходяща дори при смесване с газ) в малки битови системи, свързани с автоклавни резервоари, за транспортиране на течности и изпомпване на резервоари; също се използва за градинарство.
КОНСТРУКЦИЯ – Чугунено тяло на помпата с вход и изход на резба; чугунена или алуминиева конзола на мотора; работно колело от Noryl® или месинг; керамично-графитно механично уплътнение; вал на двигателя от стомана AISI 416; лагери от водещи световни производители; температура на водата 0 – 50°C; максимално работно налягане 6 bar.
ДВИГАТЕЛ – 2 полюсен електрически двигател предназначен за продължителна работа; статор с ниски загуби; клас на изолация F; степен на защита IP44; термична защита на монофазните модели; защита и на трифазните модели.

Техническа спецификация JA-JR

Самозасмукващи помпи за вода, автоматични, Foras серия JA 150-300

Помпи подходящи за изпомпване на чиста вода и химически неагресивни течности. Подходящи за домашно ползване, и при системи под налягане. С максимална температура на водата до 50 ° C
ПРИЛОЖЕНИЕ – Самозасмукваща центробежна водна помпа за водоснабдяване (подходяща дори при смесване с газ) в малки и средни битови и обществени системи, свързани с автоклавни резервоари, автоматични затворени системи под налягане.
КОНСТРУКЦИЯ – Чугунено тяло на помпата с вход и изход на резба; чугунена конзола на мотора; работно колело от Noryl® или месинг; керамично-графитно механично уплътнение; вал на двигателя от стомана AISI 303; лагери от водещи световни производители; температура на водата 0 – 50°C; максимално работно налягане 6 bar.
ДВИГАТЕЛ – двуполюсен, електрически двигател предназначен за продължителна работа; статор с ниски загуби; клас на изолация F; степен на защита IP44; термична защита на монофазните модели; защити на трифазни модели – съгласно изисквания при клиента.

Техническа спецификация JA 150-300

Самозасмукващи помпи за вода, автоматични, Foras серия JAM 150-300

Подходящи за изпомпване на чиста вода и и химически некорозивни течности. Идеални за битово ползване, поливане на градини, системи под налягане. Максимална температура на водата: 50 ° C
ПРИЛОЖЕНИЕ – Самозасмукваща центробежна водна помпа за водоснабдяване (подходяща дори при смесване с газ) в малки битови системи, свързани с автоклавни резервоари, за транспортиране на течности и изпомпване на резервоари; също се използва за градинарство.
КОНСТРУКЦИЯ – Чугунено тяло на помпата с вход и изход на резба; чугунена конзола на мотора; работно колело от Noryl® или месинг; керамично-графитно механично уплътнение; вал на двигателя от стомана AISI 416; лагери от водещи световни производители; температура на водата 0 – 50°C; максимално работно налягане 8 bar.
ДВИГАТЕЛ – 2 полюсен електрически двигател предназначен за продължителна работа; статор с ниски загуби; клас на изолация F; степен на защита IP44; термична защита на монофазните модели; защита и на трифазните модели.

Техническа спецификация JAM 150-300

Самозасмукващи помпи за вода, автоматични, Foras серия JXF

Подходящи за изпомпване на чиста вода и химически неагресивни течности. Помпи за поливни системи, питейни нужди и други. Максимална температура на водата: 50°C
ПРИЛОЖЕНИЕ – Самозасмукваща центробежна помпа за водоснабдяване (подходяща дори при смесване с газ) в малки битови системи, свързани с автоклавни резервоари, за транспортиране на течности и изпомпване на резервоари; използва се в средни промишлени системи и в градинарството.
КОНСТРУКЦИЯ – Тяло на помпата от неръждаема стомана AISI 303 с вход и изход на резба; алуминиева конзола на мотора и неръждаема стомана AISI 303 на затвора на механичното уплътнение; работно колело от Noryl® или неръждаема стомана AISI 304; керамично-графитно механично уплатнение; вал на двигателя от стомана AISI 416; лагери от водещи световни производители; температурен диапазон на течността 0 – 50°C; максимално работно налягане 6 bar.
ДВИГАТЕЛ – 2 полюсен електрически двигател предназначен за продължителна работа; статор с ниски загуби; клас на изолация F; степен на защита IP44; термична защита на монофазните модели; защити на трифазни модели – съгласно изискванията на клиента.

Техническа спецификация JXF

МОДЕЛ JA 60

26500лв.

МОДЕЛ JA 100

33900лв.

МОДЕЛ JA 150

73800лв.

МОДЕЛ JA 300

76500лв.

МОДЕЛ JAM 150

61900лв.

МОДЕЛ JAM 300

63000лв.

МОДЕЛ JXF 150

38700лв.

МОДЕЛ JA 200

74800лв.

Други продукти

Категория пречистване на вода

Пречистване на вода
Виж други продукти