Помпи и помпени системи. Широка гама продукти предлагани от Кристал Блу ЕООД отговарящи на европейските стандарти.
Работим с едни от най-добрите европейски производители с утвърдени традиции.
Получавате в максимално кратък срок професионален отговор на Вашите запитвания, консултация и/или оферта спрямо нуждите и изискванията Ви.

Помпи и помпени системи

Центробежни помпи

Повърхностни водни помпи – периферни, центробежни, едностъпални, многостъпални, самозасмукващи, произведени в заводите на FORAS Италия. Оси от неръждаема стомана, монофазните електродвигатели с вградена термична защита.

Центробежни помпи
Виж още

Дренажни помпи

За отводняване на изби, отводняване на мазета, гаражи, подходящи за изпомпване на дъждовна вода; дрениране и изпразване на шахти и цистерни, приложими в градинарството и ландшафт поддръжка; направени от некорозивни материали.

Дренажни помпи
Виж повече

Въздуходувки

Въздуходувки, компресори за изсмукване или нагнетяване Airtech, Испания. Предназначени за непрекъсната работа, без износващи се части. Вакуум помпите се характеризират със здрава и надеждна конструкция, оборудвани с нискошумови идукционни двигатели.

Въздуходувки, вакуум помпи
Виж повече

За химикали

С магнитна връзка, подходящи за пренос на всякакъв тип химикали, с възможност за работа на сух ход. Помпите са центробежни, с хоризонтална ос, корпус изцяло изграден от подсилени термо
полимери, материали за вътрешни компоненти от керамични
оксиди.

Помпи за химикали
Виж повече

За пренос на течности

Самозасмукващи помпи за течности. Лесни за поддръжка, почистване и ескплоатация, без сложно инсталиране. Двупосочните помпи са особено подходящи за прехвърляне на течности като вино, шира, солена вода, мляко, олио, масло и др.

Помпи за пренос на течности
Виж повече

Дозиращи помпи

Дозиращите системи за течности имат приложение в инсталации за:
Обработка и подготовка на питейна вода;
Обработка на отпадни води;
Обработка на вода в плувни басейни и др.

Дозиращи помпи и дозиращи системи
Виж повече

Пневматични помпи

Мембранни, предназначени за подаване на химикали, пожароопасни течности и вискозни течности, за боя, лепило, за смоли и др.

Виж повече

Импулсни водомери

Водомери с импулсен изход. Корпус от месинг, ракор за холендрова връзка, максимална температура 300С, връзка с дозираща помпа

Виж повече

Хидрофори

Хидрофорни помпи за повишаване на налягане в тръбна система. Напълно окомплектовани за правилно функциониране.

Виж повече