Помпи за преливане на напитки

Помпи за преливане, самозасмукващи помпи за течности. Помпите са лесни за поддръжка, почистване и ескплоатация, без необходимост от сложно инсталиране.
Двупосочни помпи за преливане особено подходящи за прехвърляне на течности като вино, шира, солена вода, мляко, олио, масло, чиито вискозитет не е над 30 cSt или до 4 °E (Енглер).
Помпите са приектирани и произведени в Италия от Rover Pompe sns.

помпи за преливане

BE-M 20

BE-M 40

Novax M

BE-M 20

Без специално инстализаране и сложни инструкции за екплоатация! Необходимо е само да бъде захранена с електричесто посредством приложения към нея щепсел и да бъде присъединена с вход и изход към съдовете, в които ще се прелива.
Помпите са лесни за поддръжка и почистване, много подходящи за винопроизводство и преливане на вино в разнични съдове. Помпата има вградена опция за смяна посокота на движение на течността от един съд и обратно към друг само с едно превключване на комутатора.
Самозасмукващата помпа е подходяща и за други течности като солена вода, вода, сокове, оцет, мляко и др. с вискозитет до 4 °E (градуса по Енглер).
Характеристики на помпата:
Корпус: Бронз
Работно колело: Бронз
Дебит: 800 – 1700 литра/час
Напор – 12 – 24 м
Обороти в минута (r.p.m.): 2850 rpm
Диаметър на входящия и на изходящия щуцер: Ø20 мм
Мощност – 370W
КС (HP): 0.5

Помпите BE-M 40

са изключително подходящи за прехвърляне на течности от един съд в друг, също и наливане на течности като: вино, шира, оцет, мляко, солена вода, масло и др., чиито вискозитет е до 4 °E (градуса по Енглер).
Класическа двойно ротационна, самозасмукваща помпа със страничен течен пръстен и работно колело от типа „звезда“, така помпата има допълнителен самозасмукващ капацитет.
Характеристики на помпата:
Корпус: Бронз
Работно колело: Бронз
Работна температура на флуида: 2 °C ÷ 35 °C
Дебит: до 6500 литра/час
Диаметър на входящия и на изходящия щуцер: Ø40 mm
Обороти в минута (r.p.m.): 1450
Мощност: 800W
КС (HP): 1.2

NOVAX 20

Реверсивна помпа подходяща за преливане и пренос на течности. Без специално инстализаране и сложни инструкции за екплоатация!
Самозасмукващата помпа е лека (само 5 кг) и удобна за работа, изцяло неръждаема. Най-популярна употреба намира сред винопроизводителите. Освен за пренос и преливане на вино, помпата е подходяща и за течности като солена вода, вода, сокове, оцет, мляко и др. с вискозитет до 4 °E (градуса по Енглер).
Характеристики на помпата:
Дебит – 1700 литра/час
Напор – 25 м
Обороти в минута (r.p.m.): 2850 rpm
Диаметър на входящия и на изходящия щуцер: Ø20 мм
Мощност – 370W

Техническа характеристика*

За консултация относно спецификации на помпите или оферта – изпратете запитване или се свържете директно с екипа на Кристал Блу на посочените телефони.

МОДЕЛ BE-M 40

55000лв.

МОДЕЛ BE-M 20

18000лв.

МОДЕЛ NOVAX 20

24000лв.

Други видове помпи

Argal помпи за химикали

Специализирани помпи за химикали

Виж други продукти

Други видове помпи

Дозиращи помпи и дозиращи системи

Специализирани помпи за дозиращи системи

Виж други продукти

Последно от нашия блог