Синтра домашна обратна осмоза
Обратна осмоза Синтра – интелигентни системи за взискателни потребители.

Лесна и удобна инсталация, компактен модел за домашна обратна осмоза – с LED индикатор за работата на системата. Автоматизирани функции – индикатор за смяна на филтър, детектор за качеството на вода, индикатор за теч, автоматично почистване.

С елегантна и компактна структура, системите Синтра са оборудвани с високоефективни функции, които могат да бъдат конфигурирани според нуждите Ви. 

Системите CS COMPACT превръщат обратната осмоза в елемент, който може да се интегрира в модерните кухни. Те са проектирани да отговарят на всички нужди и вкусове.

Интелигентен компактен размер. Дългосрочно решение за качествена вода.

Лесна и удобна инсталация, домашната обратна осмоза може да се постави под мивката или на друго удобно за Вас място. Всички Sintra COMPACT системи за обратна осмоза имат включени в комплекта: съд за складиране на вода, кран/чешмичка, всички елементи необходими за монтажа.

Sintra Compact система за домашна обратна осмоза

Още предимства:
1. Стартиране и спиране на системата. Тази система е снабдена с превключвател за ниско и високо налягане за управление на работата (защита на помпата). Той спира системата, когато резервоарът е пълен и стартира отново, когато е частично изпразнен.
2. Aquastop контрол за предотвратяване на наводнения. Електронен контрол с ниска чувствителност, който блокира системата и предупреждава за изтичане на вода. Той е проектиран да предотврати спирането на системата в случай на влага или конденз.
3. Индикатор за качество на водата. Прецизно следене и контрол на качеството.
4. Светлинен индикатор, който показва, кога проводимостта е по-висока от стойността на на заложените параметри.
5. Предупреждение за смяна на филтъра. Предупредителна система на предния панел чрез светлинни индикатори и звукови сигнали (конфигурируема), за сигнализиране на крайния потребител, кога експлоатационният живот на филтрите е на път да изтече или, ако вече е изтекъл.
6. Връзка с компютър. Връзка с компютър, която позволява да се регулират параметрите и конфигурацията на функционалността според характеристики на водата и нуждите на клиента.
7. Преден панел и интерфейс. Преден панел с 3 светлинни индикатора, бутон за контрол на качеството на водата на произведената вода и предупредителни звукови сигнали.

Пет степени на филтрация:
1-ва: Механична префилтрация с филтър от PP 5µ
2-ра: Филтрация с активен въглен
3-та: Седиментен филтър PP 1µ
4-та: 75 GPD RO осмотична мембрана
5-та: Пост филтър с активен въглен
Размери (mm) H: 400 x W: 250 x D: 430

Свържете се с нас за безплатна консултация коя система за пречистване на вода е подходяща за Вашия дом, офис, заведение, кабинет и др.

МОДЕЛ SINTRA 75 CP

119500лв.

Други системи обратна осмоза

Системи за обратна осмоза

Виж още