Обработка на вода за индустрии

Обработка на вода за индустриите; Професионални системи за обработка на вода.
Кристал Блу ЕООД е специализирана в разработването и предлагането на иновативни решения за системи за пречистване и обработка на вода за индустриална употреба.

Системите отговарят на високи стандарти за качество и се асемблират според специфичните изисквания и приложението. По конкретни запитвания Кристал Блу ЕООД доставя оборудване за професионална употреба:
•Системи за обратна осмоза (RO);
•Омекотителни станции (омекотители за твърда, варовита вода);
•Професионални пясъчни филтри;
•Филтрация с активен въглен;
•Дезинфекция на вода с ултравиолетово лъчение и др.

Обратна осмоза – професионални системи за пречистване на вода.

Системи за обратна осмоза за промишлени приложения, които отговарят на европейски изисквания за обработка на вода. Сертифицирани системи по ISO 9001:2000. Системите с обратна осмоза (RO) за обработка на вода имат широко приложение в хранителната промишленост, химически заводи, фармацевтични компании, автомобилна промишленост и много други.

Виж повече

Професионални омекотители за твърда вода с контрол по време и дебит.

Омекотителите от серията SVA са най-доброто решение за отстраняване на магнезиеви и калциеви йони от твърда вода за професионални и индустриални приложения, подходящи за малки и големи дебити вода.
Всички части на професионалните омекотители са нетоксични, подходящи за питейна вода и за дългосрочна употреба.

Виж повече

Професионални съоръжения за обработка на вода са ефективно решение за много индустрии. За консултация коя система е подходяща за Вашите цели, цени и оферти – свържете се с нас на посочените контакти.