Ефективно и изгодно решение при проблеми с котления камък – омекотители за твърда (варовита) вода. Омекотяването на водата защитава от натрупване на вредни соли тръби, кранове, отоплителни системи, бойлери, перални и други скъпи инсталации в дома, офиса, магазини, ресторанти, лаборатории, автомивки, сервизи, заводи и др. Омекотителите за вода са заредени с йонообменна смола. Водата преминава през смолата и се омекотява. В тази система най-важна е електронната „глава“ за управление, която трябва да е устойчива и надеждна технически, но лесна за употреба от крайния потребител.
Веднъж инсталиран и стартиран омекотителят има нужда единствено от периодично добавяне на таблетки сол в резервоара.

Омекотител за вода Aitana 30L

Ефективно решение на проблемите с наслагването на котлен камък! Aitana е от най-добрите омекотители, който превръща твърдата вода от преносната мрежата, сондаж или друг източник в мека вода.

Омекотители за вода Айтана
Виж повече

Омекотител WaterMark

WaterMark е лесен за поддръжка и монтаж, осигурява здравословна вода за Вашите нужди. С омекотителната система за вода WaterMark във Вашия дом няма нужда да се притеснявате от натрупване на варовик и корозия на водопроводи и уреди.

Омекотител за вода Уотърмарк
Виж повече

Омекотител за вода Aitana 8L

За пълно или частично отстраняване на калциеви и магнезиеви соли от водата подходящото решение е инсталиране на омекотител за третиране на твърдата вода.

Омекотители за вода Aitana 8L
Виж повече

Системи за омекотяване за индустрията

Омекотяване на вода за промишлеността – хранителна, химическа, текстилна, автомобилната индустрия и други производства изискващи професионални омекотители

Промишлени омекотители за вода
Виж повече

Таблетирана сол за омекотители

Сол за регенериране на омекотелни системи на вода.

сол за омекотители
Виж повече

Последно от нашия блог