Ефективно и изгодно решение при проблеми с котления камък – омекотители за твърда (варовита) вода. Омекотяването на водата защитава от натрупване на вредни соли тръби, кранове, отоплителни системи, бойлери, перални и други скъпи инсталации в дома, офиса, магазини, ресторанти, лаборатории, автомивки, сервизи, заводи и др. Омекотителите за вода са заредени с йонообменна смола. Водата преминава през смолата и се омекотява. В тази система най-важна е електронната „глава“ за управление, която трябва да е устойчива и надеждна технически, но лесна за употреба от крайния потребител.
Веднъж инсталиран и стартиран омекотителят има нужда единствено от периодично добавяне на таблетки сол в резервоара.

Ефективно решение на проблемите с наслагването на котлен камък! Aitana е от най-добрите омекотители, който превръща твърдата вода от преносната мрежата, сондаж или друг източник в мека вода.

Омекотители за вода Айтана
Виж повече

WaterMark е лесен за поддръжка и монтаж, осигурява здравословна вода за Вашите нужди. С омекотителната система за вода WaterMark във Вашия дом няма нужда да се притеснявате от натрупване на варовик и корозия на водопроводи и уреди.

Омекотител за вода Уотърмарк
Виж повече

За пълно или частично отстраняване на калциеви и магнезиеви соли от водата подходящото решение е инсталиране на омекотител за третиране на твърдата вода.

Омекотители за вода Aitana 8L
Виж повече

Омекотяване на вода за промишлеността – хранителна, химическа, текстилна, автомобилната индустрия и други производства изискващи професионални омекотители

Промишлени омекотители за вода
Виж повече

Сол за регенериране на омекотелни системи на вода.

сол за омекотители
Виж повече

Последно от нашия блог