Когато избирате омекотител за вода за дома си ,

има няколко ключови фактора, които трябва да вземете предвид, когато оценявате многобройните марки и модели, налични днес. Основните съображения включват нивото на твърдост на водата в дома ви, количеството и използването на вода на вашето домакинство, вашия бюджет и техническата функционалност на специфични системи за омекотяване на водата. Отговаряйки на въпросите по-долу, ще намерите подходящия омекотител за вода за вас и вашето семейство.

1. Имам ли нужда от омекотител за вода?

Без значение къде живеете и какъв е вашият източник на вода, винаги ще има определено количество твърдост във водата на дома ви, от относително доброкачествени нива до потенциално увреждащи нива. Когато избирате омекотител за водата , е важно да знаете колко твърда е водата ви.

2. Колко вода използва семейството ми?

Омекотителите за вода имат ясно дефинирани способности за омекотяване на водата, капацитет на смолата, с която е зареден. Важно е да знаете и да сте сигурни, че сте закупили система, която е достатъчна за целия ви дом. Това е доста просто изчисление – повече хора + повече употреба на вода се равнява на необходимостта от омекотител за вода с по-голям капацитет и обратно.

3. Какъв омекотител за вода да избера?

Преди закупуването на омекотител за вода обмислете – бюджетът, функционалността и характеристиките на омекотителите за вода, капацитета за омекотяване, опции като енергийна ефективност, отстраняване на желязо, използване на сол и дори способности за филтриране на други замърсители. Имайте предвид, че цената не винаги е водеща. А и инвестицията в отстраняване на варовик ще удължи живота на вашите ел. уреди, тръбни ситеми, ще използвате по-малко почистващи препарати. Ползите са много положителни и за вашата кожа, особено, ако имате чувствителна кожа или алергии.

Нашата препоръка е да започнете с анализ на водата, която консумирате в домакинството и след това да се консултирате с нас, за да ви помогнем да намерите подходящото решение.

Омекотител за вода Aitana 30L

Ефективно решение на проблемите с наслагването на котлен камък! Aitana е от най-добрите омекотители, който превръща твърдата вода от преносната мрежата, сондаж или друг източник в мека вода.

Омекотители за вода Айтана
Виж повече

Омекотител WaterMark

WaterMark е лесен за поддръжка и монтаж, осигурява здравословна вода за Вашите нужди. С омекотителната система за вода WaterMark във Вашия дом няма нужда да се притеснявате от натрупване на варовик и корозия на водопроводи и уреди.

Омекотител за вода Уотърмарк
Виж повече