Промишлени центробежни помпи, вертикални и хоризонтални многостепенни помпи. Промишлените помпи са изработени от чугун, което гарантира работа при високо налягане. Специализирани помпи подходящи за граждански и промишлени приложения; системи за налягане, пожарогасене и измиване, парни котли и др. Дву и четириполюсен асинхронен двигател, температура на изпомпване на вода: от 0°C до +90°C.

Популярността на промишлените центробежни помпи идва от широката гама от налични опции за конфигурация, тяхната простота на дизайна, висока ефективност, широк диапазон на капацитета и напора, плавен дебит и лекота на работа и поддръжка.
Центробежните помпи разчитат на центробежната сила като основен принцип, по който работят. Центробежната сила въздейства върху обект или материал, движещи се в кръгов модел, като го кара да се отдръпне от централната ос или централната точка на пътя, по който се движи. Тази сила може да се използва за регулиране на налягането и движението в помпата.

Промишлени центробежни помпи

Серия BMV

Промишлени центробежни помпи Foras

Серия BMH

ПРИЛОЖЕНИЕ на промишлени центробежни помпи

Многостъпални хоризонтални центробежни помпи за вода, които гарантират високо налягане. Особено подходящи за обществени и промишлени приложения – по-специално системи за повишаване на налягането, противопожарни и пожарогасителни системи и автомивки.

Конструкция на промишлени центробежни помпи

Тяло на помпата и конзола от чугун, външен кожух от чугун;
работно колело от месинг;
керамично – графитно механично уплътнение;
водещи световни марка лагери;
температурен диапазон на течността от 0 – 90°C;
макс. работно налягане 30 бара.

Помпите са с двуполюсен асинхронен двигател предназначен за продължителна работа; статор с ниски загуби; клас на изолация F; степен на защита IP 44; термична защита на монофазните модели; защити на трифазни модели – съгласно изискванията на клиента.

Предлагаме различни оперативни напрежения и честоти; специални механични уплътнения; помпи за специални течности. Изпратете Вашето запитване за изготвяне на оферта.

МОДЕЛ BMVA-3/5.5

488500лв.

МОДЕЛ BMHA-3/5.5

498000лв.

EN12845

Противопожарни помпени системи

Противопожарните помпени системи
Виж повече