Потопяеми канални помпи, дренажни помпи за канализационни води. Дренажни помпи за изпомпване на замърсени води и течности с разтворени твърди частици. Помпите са подходящи както за обществени места и промишлени нужди, така и за битови приложения.

Потопяеми канални помпи

Серия DS

Дренажни помпи, потопяеми кални помпи

Серия FV

Серия FM

Потопяеми канални помпи FORAS серия DC

ПРИЛОЖЕНИЕ – Дренажна помпа с работно колело тип Vortex, помпа за изпомпване на замърсени води и течности с твърди частици, подходяща за обществени и битови приложения. Свободно преминаване на твърди частици до Ф 35.
КОНСТРУКЦИЯ – Корпус на помпата от неръждаема стомана; чугунено тяло на помпата с присъединителен отвор с размер 2″; работно колело от неръждаема стомана тип Vortex; двойно уплътнение с маслена камера; уплътнение със силикон карбид от страна на помпата и челно уплътнение от страна на мотора; вал на двигателя от стомана; температура на течността от 0 – 40°C; помпата е снабдена с 10 метра водоустойчив кабел H07 RNF.
ДВИГАТЕЛ – 2 полюсен електрически асинхронен двигател предназначен за продължителна работа; статор с ниска загуба, капсулован; клас на изолация F, степен на защита IP68, вграден кондензатор; термична защита за еднофазни модели (за трифазните модели помпи защита е подсигурена в таблото за управление).

Техническа характеристика DC

Потопяеми помпи FORAS серия DS

ПРИЛОЖЕНИЕ – Дренажна помпа с работно колело тип Vortex, помпа за изпомпване на замърсени води и течности с неразтворени вещества до Ф 28, подходяща за обществени и битови приложения.
КОНСТРУКЦИЯ – Пета от неръждаема стомана; корпус на помпата от неръждаема стомана с присъединителен отвор 2″; работно колело от неръждаема стомана тип Vortex; двойно уплътнение с маслена бариера; уплътнение със силикон карбид от страна на помпата и челно уплътнение към мотора; вал на двигателя – стомана AISI 416; температурен диапазон за течностите от 0 – 40°C; помпата е снабдена с 10 метра водоустойчив кабел H07 RNF.
ДВИГАТЕЛ – двуполюсен, електрически, асинхронен двигател предназначен за продължителна работа; статор с ниски загуби, капсулован; клас на изолация F, степен на защита IP68, вграден кондензатор; термична защита за еднофазните модели (защита е подсигурена в таблото за управление за трифазните модели помпи).

Техническа характеристика DS

Потопяеми канални помпи FORAS серия FV

тип Vortex за канализационни и замърсени води

Свободно преминаване на твърди частици до 45мм.
ПРИЛОЖЕНИЕ – Дренажна помпа с работно колело тип Vortex; подходящи за битови, обществени и промишлени приложения; специално проектирани за тежки условия на работа; за изпомпване на замърсени води и течности с твърди частици.
КОНСТРУКЦИЯ – Корпус на помпата и работно колело от чугун; двойно механично челно уплътнение в маслена камера; температурен диапазон на флуида от 0 – 40°C; дренажните помпи са снабдени с 10 метра кабел H07 RNF; за монофазни модели трябва да се предвиди контролен панел с кондензатор.
ДВИГАТЕЛ – двуполюсен, електрически, асинхронен двигател, предназначен за продължителна работа; капсулован статор; клас на изолация F, степен на защита IP68.

Техническа характеристика FV

ОПЦИИ – за по-високи работни точки, различни капацитети и задания, моля, изпратете запитване.

МОДЕЛ DC 100/2G

64000лв.

МОДЕЛ DS 100/2G

59400лв.

МОДЕЛ FV 160

181900лв.

МОДЕЛ FVT 400

249900лв.

МОДЕЛ FVT 750

359000лв.

МОДЕЛ FM 160

186000лв.

МОДЕЛ FMТ 410

254900лв.

Подобни продукти

Дренажни потопяеми помпи

Виж други продукти

Последно от нашия блог