Таблетираната сол за омекотители, която предлагаме се произвежда чрез пресоване на фина морска сол. Солта се пресова при прецизно контролирани условия за постигане на висока чистота и консистенция. Тя се използва за регенериране на омекотелни системи на вода, както за битови нужди, така и за индустриални приложения.

сол за омекотители

Меката вода улеснява почистването на Вашия дом, спестявайки до 50% от почистващите продукти. Крановете за вода и плочките в банята изглеждат като нови!

таблетирана сол за омекотители
Инсталиране на омекотител за вода

Солените таблетки са силно компресирани, без добавки, без антислепващи агенти или добавки, които могат да повредят Вашия омекотител. Високата чистота на солта гарантира, че саламурата не уврежда целостта на смолата, клапаните или съда, използван във Вашия омекотител за вода. Солта е с цилиндрована (кръгла) форма като се разтваря бавно, и образува качествен разтвор на саламура за регенерация.
цялата система може да работи по-ефективно и да продължи по-дълго.

– Изцяло натурална сол за омекотяване на водата;
– Помага за подобряване на вкуса на водата и удължаване на живота на уредите;
– Поддържа уредите да работят с висока производителност;
– Омекотената вода подпомага за предотвратяване на натрупването на минерали от твърда вода във бойлери и тръби.

Идеална за битови и промишлени омекотители за вода, както и съдомиялни машини, и за някои системи за филтриране на плувни басейни.

Предлаганата от нас сол за омекотители се доставя от доверени доставчици, за да гарантираме най-доброто качество на продукта.

1 опаковка (торба) – 25 кг

сол на таблетки 25 кг

2400лв.

Други продукти

Омекотители за вода

Виж други продукти

Последно от нашия блог